hits

NÅ ER DE FERDIG!





DE BLE FAKTISK IKKE SÅ VERST!, FIKK IKKE TAK I FERSKE BJØRNEBÆR SÅ DA BLE DET FARGERIKE COCTAILBÆR :O)

18 kommentarer

kamerasilje

06.01.2012 kl.14:33

Nam ser godt ut ! :))

Madel

06.01.2012 kl.14:34

Såg syykt godt ut! :D

Julia <3

06.01.2012 kl.14:34

så ikke så veldig gode ut hehe :p

Blir glad for kommentar tilbake !

Anniken Bævre

06.01.2012 kl.14:34

Kult:-) lese bloggen min..? Jeg har BloggVSBlogg:-)

www.Annikenbavre.blogg.no

PS. Er fast leser på bloggen din.

milagres

06.01.2012 kl.14:37

Så flink du er!

Anniken & Kristine

06.01.2012 kl.14:38

Så kjempegodt ut! fin blogg - blir kjempeglad for kommentar tilbake :)

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.14:40

Madel:Nå har jeg smakt for første gang...mmm de var gode ja;)

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.14:41

kamerasilje:De var kjempegode :o)

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.14:41

Julia:hehe,de var gode ja! :)

Heleneskib

06.01.2012 kl.14:42

Så utrolig godt ut! Legger du ut oppskrift? :)

- Helene

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.14:44

Anniken Bævre:Takk for det:o)

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.14:49

milagres:Tusen takk,prøver å lyse opp med litt kaker i mørketiden;)

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.14:49

Anniken & Kristine:Takk,de er gode ja! :)

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.14:52

Heleneskib:ja,selvsagt!,skal legge ut på de vanilje marengsene også:)

Sigrid Theres Nystad Johnsen

06.01.2012 kl.14:55

Ser supergodt ut :)

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.14:57

Sigrid Theres:Takk,de smakte som resturant dessert;)

vaniljeogpepper

06.01.2012 kl.15:57

NAAAAAAAMMMMMMM!!!!!LOOKING GOOOOOD:)))

Myloveforcakes

06.01.2012 kl.17:07

vaniljeogpepper:Skal sende en oppover med telepati;)

Skriv en ny kommentar

Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 år, mor til 2 barn på 16 og 18 år og har elsket å lage kaker siden jeg var liten, når jeg var 7 år kunne jeg oppskriften på fyrstekake utenat og elsker fortsatt å lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglærer på restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv