hits

IDAG: PANNA COTTA M KANEL,SJOKOLADE OG SYLTA APPELSINSKALL






En ny vri p den litt enkle og velkjente Panna Cotta,en frisk og smakfull vri m mrk sjokoladekrem i bunn m appelsin i og pyntet m syltede appelsinskall, som jeg sylta igr pga.at de skal ligge natten over og trke.

SYLTEDE APPELSINSKALL:

2 appelsiner

1 1/2 dl.sukker

1 1/2 dl.vann

FREMGANGSMTE:

Skrubb appelsinene i varmt vann,skrell appelsinene med kniv og strimle det,legg strimlene i en kasserolle,kok opp vann i en vannkoker og hell over strimlene,og tm av- gjr dette 3 ganger for f ut det beske i skallet og de blir mer porse og kan absorbere mer sukker. Kok s sukker og vann i en kasserolle og legg strimlene i og kok 30-35 p lav varme og pass p at det ikke koker trt.

Legg de p bakepapir til trk over natten.


2 kommentarer

milagres

11.01.2012 kl.08:57

Namnam :)

Myloveforcakes

11.01.2012 kl.09:01

milagres:Gr igang n;)

Skriv en ny kommentar

Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 r, mor til 2 barn p 16 og 18 r og har elsket lage kaker siden jeg var liten, nr jeg var 7 r kunne jeg oppskriften p fyrstekake utenat og elsker fortsatt lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglrer p restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv