hits

SITRONSUFFLE'EN ER PÅ GANG!












Nå skal suffle'en stå 4-5t. i kjøleskapet :)








11 kommentarer

Kakedamen

16.01.2012 kl.11:04

Åh! Nam! Det ser skikkelig smooth ut! Hva bruker du resten av sitronene til?

Myloveforcakes

16.01.2012 kl.11:07

Kakedamen:Skal legge ut oppskriften litt senere,men skallet ble pisket m eggeplommer og sukker, og saften ble brukt til å løse opp gelantinpulveret i:)

Kakedamen

16.01.2012 kl.11:31

Kult:) Har så sansen for at alt blir brukt:)

Myloveforcakes

16.01.2012 kl.14:50

Kakedamen:Jeg og,praktisk når man både får brukt plommer og hvitter på egga og når man skiller dem:)

vaniljeogpepper

16.01.2012 kl.15:46

O_o hva skuer mine store blå,namnam:)) Hva er forresten en sufflè\hva betyr det??

Kakedamen

16.01.2012 kl.19:26

Ja. Jeg har ett glass i fryseren med eggehviter fordi jeg ikke fikk meg til å kaste de, men aner ikke hva jeg skal gjøre med dem, hehe;) Får dra frem kreativiteten en dag...

Myloveforcakes

16.01.2012 kl.20:42

vaniljeogpepper:Det er en kremig og luftig dessert som enten kan være kald eller varm variant,det er fransk og betyr: oppblåst,noe den jo blir under stek, den kalde varianten blir jo ikke stekt men er oppblåst pga.luften som er pisket inn i både eggehviter,eggeplommer og kremfløten.

De finnes i både sjokolade og andre fruktsmaker, men også som middagsvariant med f.eks grønnsaker og bacon i;)

Myloveforcakes

16.01.2012 kl.20:44

Kakedamen:Lag marengs/pikekyss for de hoder seg jo godt i en lukket boks og er jo kjempegodt til is f.eks.:)

Kakedamen

16.01.2012 kl.21:04

Har tenkt på det. Er ikke så glad i det, men det er en fin gave da:) Kan marengs dyppes i sjokolade eller mister den crispen da?

Myloveforcakes

16.01.2012 kl.21:31

Kakedamen:De kan dyppes lett i sjokolade,de vaniljemarengsene som jeg har på siden min her er kjempefine og holder formen;)

Myloveforcakes

16.01.2012 kl.21:33

Kakedamen:de ble lagt ut 6.januar;)

Skriv en ny kommentar

Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 år, mor til 2 barn på 16 og 18 år og har elsket å lage kaker siden jeg var liten, når jeg var 7 år kunne jeg oppskriften på fyrstekake utenat og elsker fortsatt å lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglærer på restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv