hits

IDAG, GARNITYR: FINGERKJEKS,CHILIBAKT ANANAS OG ANANASSKUM!Lager Fingerkjeks først,som kan brukes som kakebunn,garnityr eller til mosse'er.Så blir det chilibakt ananas,som er et perfekt følge til is,parfaiter og mørke sjok.desserter ......og Ananas skum som er perfekte tilbehør.

Ananas skummet kan man bruke som en hvile rett når man serverer mange små retter.

Ananas skummet kan fryses og tas opp til passende anledning.

Da får jeg gå igang :)

4 kommentarer

Kostholdshjelpen

26.01.2012 kl.08:36

Hei!

Mitt navn er Sandra og jeg studerer bachelor i Ernæring. Før jeg går ut i arbeidslivet som nyutdannet ernæringsfysiolog ønsker jeg mer erfaring. Med dette har jeg starter opp en hjemmeside hvor jeg tilbyr gratis personlig kostholdsplan + treningsplan og evt rådgivig hvis dette trengs. Hvorfor ikke prøve ut meg istedenfor å bruke flere hundre kroner i uken på en enæringsfysiolog?

Myloveforcakes

26.01.2012 kl.09:04

Kostholdshjelpen:Takk ;)

Kakedamen

26.01.2012 kl.09:56

Jeg lagde ladyfingers til en charlotte russe for ett par uker siden og ble overrasket over hvor gode de er i seg selv og hvor enkelt det var å lage:) Gleder meg til å lese om det ananas skummet for det høres skikkelig smooth ut:)

Myloveforcakes

26.01.2012 kl.10:05

Kakedamen:ja,masse godt tilbehør man kan lage som smaker godt i seg selv :)

Skriv en ny kommentar

Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 år, mor til 2 barn på 16 og 18 år og har elsket å lage kaker siden jeg var liten, når jeg var 7 år kunne jeg oppskriften på fyrstekake utenat og elsker fortsatt å lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglærer på restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv