hits

Gjærbakst

Himmelsk lett og luftig gjærbakst toppet med sjokolade, toffee´og vaniljekrem!

Søt gjærdeig i form toppet med vaniljekrem, sjokolade og toffee´!   God søndag alle sammen :) Denne baksten ble til fordi jeg ble så inspirert da jeg hadde bakekurs på Lillehammer i uken so...

Sitronboller!

Friske og Syrlige Sitronboller: Hei og god lørdag alle sammen! Jeg lovte denne oppskriften for en stund siden, men jeg hadde problemer med å laste opp bildene derfor ventet jeg. Men her kommer a...

Boller med Marsipan, Vaniljekrem og Bær!

Nydelige Boller med Marsipan, Vaniljekrem og Bær: Da er det helg igjen mine venner :) Jeg har hatt en travel uke, og har ikke fått tid før nå til å poste dette innlegget. Gleder meg til å dele de...

Kardemommeboller i Form!

Nydelige Kardemommeboller i form: Disse bollene i form er fantastisk lette i konsistensen, de er heller ikke så veldig søte så de kan spises til frokost i helgen eller til lunsj. Eller bare til k...

Sjokoladebrød!

Mitt favoritt Sjokoladebrød! Oppskrift: 5 dl melk 50 g gjær 2 egg 2 dl sukker 1 ts salt 1 ss kardemomme 15-16 dl hvetemel 200 g romtemperert smør 200 g sjokolade, smeltet over vannbad eg...

Brioche med bringebær og lemoncurd!

Brioche med bringebær og lemoncurd: Dette er mine favoritt brioche snurrer om sommeren. De er lette og luftige, har deilig syrlig fyll av lemoncurd og bringebær og smaker himmelsk med den italiens...

Hjemmelagde S'er !

Hjemmelagde S'er ! Disse er mine barns favoritter, og de passer kanskje best i helga eller til en spesiell anledning siden de er penslet med smør og heldekket med sukker oppå. Men du verden hvor ...

Sunne Bagels !

Halvgrove Bagels ! Hei, og God Morgen :) Jeg vil gjerne dele denne oppskriften på bagels med dere, men den som egentlig inspirerte meg til å teste ut disse var min sønn på 14 1/2 år. De har foku...

NY OG BEDRE BRIOCHE OPPSKRIFT:

OPPSKRIFT: 1dl vann 2 ts sukker 50 g fersk gjær 150 g smør romtemperert 1/2 dl melk 3 egg 7-8 dl hvetemel 1 dl sukker 1 1/4 ts salt litt solsikke/raps olje 1 egg til pensling FREMGANGSM...

MINE BESTE FASTELAVENS BOLLER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

FOR FØRSTE GANG SÅ SKAL JEG PRØVE Å LAGE EN GJÆRDEIG MED EN SÅKALT FOR-DEIG SOM SKAL HEVE FØRST I 3 TIMER,DA BLIR DET SIKKELIG FART PÅ DEIGEN ETTERPÅ FANT JEG UT. HER ER DET KALD MELK OG GJÆR SO...

PLANLEGGER BOLLER TIL FASTELAVEN:

FASTELAVENS BOLLER ER IKKE BARE BOLLER MED KREM NEI, MAN KAN VARIERE SMAK OG FYLL I DET UENDELIGE!,HER ER NOEN GODE EKSEMPLER. DETTE ER STANDARD FASTELAVENS BOLLE MED KREM INNI. PÅ DETTE BILDET...

KRISTINS KNUTER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSENE TIL KNUTENE. SMELT SMØRET I DEN LUNKA MELKEN/JUICEN. RØR UNDERVEIS TIL DET ER OPPLØST. LØS OPP GJÆREN I VÆSKEBLANDINGEN. BLAND I MELET OG ELT GODT SAMMEN. SETT DEIGEN TIL HEVING ...

GOD MORSDAG TIL ALLE DER UTE, OM MAN ER MOR TIL BARN,HUND ELLER KATT;)

IDAG SKAL JEG LAGE DISSE FOR Å FEIRE ALLE DISSE MØDRENE. TROR DE BLIR HELT HIMMELSKE,SÅ JEG MÅ NOK SMAKE. HA EN FLOTT MORSDAG ALLE SAMMEN :o)

BRINGEBÆRSNITTER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSENE SAMLET. KJØR SAMMEN DET TØRRE OG SMØRET. LØS OPP GJÆREN I MELKEN OG PISK INN EGGET MED GAFFEL. RØR LETT SAMMEN TIL SMIDIG DEIG. KJEVLE UT TIL ET REKTANGEL OG LEGG PÅ SMØR PÅ 2/3 A...

BRINGEBÆRSNITTER:

MMMMMMMMMMM DISSE SYNDIG GODE BRINGEBÆRSNITTENE SKAL LAGES OG NYTES IKVELD ;)

ROSEKAKEN FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSER TIL KAKEN. ELT SAMMEN SUKKER,HVETEMEL OG SMØR. LØS OPP GJÆREN I LUNKEN MELK. HELL OPPI TIL DET TØRRE OG ELT SAMMEN TIL SMIDIG DEIG. KNA DEN PÅ MELET BENK. KJEVLE DEN SÅ UT TIL CA....

FLOTT GJÆRBAKST MOT HELGEN OG MORSDAG:

DENNE HETER ROSEKAKE ER UTROLIG FLOTT Å SE PÅ!, FYLLET ER BRINGEBÆR OG KRANSEKAKEMASSE,ALTSÅ EN SIKKELIG FESTKAKE. BRINGEBÆRSNITTER ER UTROLIG FINE Å SE PÅ OG ER SYNDIG GODE PÅ SMAK. FLETTET L...

BRIOCHE FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSER TIL BRIOCHE. SMØR,ALT DET TØRRE,MELK OG EGG I HVER SIN BOLLE. ALT DET TØRRE OG TØRRGJÆR I BAKEBOLLEN. HER HAR JEG KJØRT I EGG,MELK OG SMØR TILSLUTT OG DEN SKAL HEVES PÅ ET LUNT STE...

Ferdig brytebrød

supergode brioche

dagens brioche rykende ferske

brioche m vaniljefyll og sukker/kanel og små eplebiter

Jeg smakte noe lignende da jeg var i Frankrike for et par år siden i et lokalt patisserie, kjempegode :)
Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 år, mor til 2 barn på 16 og 18 år og har elsket å lage kaker siden jeg var liten, når jeg var 7 år kunne jeg oppskriften på fyrstekake utenat og elsker fortsatt å lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglærer på restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv