hits

Konfekt

Hjemmelagde Frukt Toffee karameller!

Frukt Toffee Karameller! Dette er herlige og friske frukt karameller som du kan lage selv, det er ikke så komplisert men det krever litt fysisk innsats for å få rett konsistens. Du må kna de godt...

APPELSIN / MANDEL TOPPER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSER TIL KONFEKTENE. SMELT SJOKOLADEN OG SIRUP OVER VANNBAD. BLAND I APPELSINSKALL OG MANDLER. SETT DE MED TESKJE I SMÅ KONFEKTFORMER. SETT FREM SOM KONFEKT TIL KAFFEN PÅ MORSDAG. OPPS...

MASCARPONEKOPPER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

SMELT SJOKOLADEN. GJØR KLAR ET BRETT MED PAPIR OG MINI MUFFINSFORMER. PENSLE FORMENE INNI MED SMELTET SJOKOLADE. SETT DE OPP NED TIL Å STIVNE. PENSLE DE EN GANG TIL SÅ DE BLIR TYKKE NOK TIL Å D...

IDAG SKAL MASCARPONEKOPPER LAGES og JOBBER MED KAKEUTFORDRINGEN FRA "LYKKELYS".

SØTE SMÅ SJOKOLADEKOPPER LAGET I MINI MUFFINSFORMER OG FYLT MED ENDEILIG MASCARPONE OG SJOKOLADEKREM BLANDING. PERFEKT PÅ EN FREDAG! FIKK EN KAKEUTFORDRING FRA "LYKKELYS",SOM JEG TAR PÅ ALVOR O...

GELE'KONFEKT FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSER TIL GELE'KARAMELLENE. VARM OPP SUKKER,GLUKOSE OG FRUKTPURE'. KOK OPP TIL 104*C,OG HA I SITRONSYRE SÅ DET TYKNER. HELL I FORM TIL AVKJØLING,DETTE BLIR EPLEGELE'KONFEKT. VARM OPP SUK...

GELE'KONFEKT ER DAGENS KONFEKT og BRIOCHE til lunsj:

DISSE ER EN EKSKLUSIV UTGAVE AV DE GELEBITENE DU FINNER I SMÅGODT BOKSENE,DE ER LAGET AV EKTE FRUKTPURE'ER OG HER FINNES INGEN E-STOFFER! SÅ DET ER MAKS SMAK OG KVALITET,OG HVORFOR IKKE UNNE SEG...

PALET D'OR FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSER TIL PALET D'OR. SJOKOLADEN I EN EGEN BOLLE. KOK OPP FLØTE OG GLUKOSE. HELL FLØTEN OVER SJOKOLADEN OG RØR GODT. KLE EN FORM MED PAPIR. AVKJØL MASSEN TIL 34'C. RØR INN ROMTEMPERERT...

SJOKOLADEKARAMELLER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSENE TIL SJOKOLADEKARAMELLENE. HAKK SJOKOLADEN I EN EGEN BOLLE. KOK OPP RESTEN AV INGREDIENSENE I EN KJELE. KOK OPP TIL 116*C.,BRUK TERMOMETER. TILSETT SJOKOLADEN OG RØR DET GODT SAMME...

DAGENS KONFEKTER ER PALET D'OR OG SJOKOLADEKARAMELLER.

DETTE ER EN KLASSISK FRANSK KONFEKT,OG DET BETYR GULL PALETT FORDI DET ER BLADGULL PÅ TOPPEN,SOM ER STANDARD PÅ DISSE. DISSE KAN ANBEFALLES TIL ALLE STORE HØYTIDER OG SPESIELLE ANLEDNINGER OG TI...

HVITE SJOKOLADETRØFLER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSER TI TRØFLENE. KOK OPP FLØTE OG SMØR OG TILSETT DEN HVITE SJOKOLADEN. KLE EN FORM MED PAPIR. FYLL TRØFFELMASSEN OPPI OG SETT TIL KJØL I 2 T. RULL KULER AV MASSEN OG KJØL I 30 MIN. D...

MYK SJOKOLADEKONFEKT FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

SMELT SJOKOLADEN. MELIS OG MATFLØTE KLAR. RØR INN MATFLØTEN. BLAND I MELISEN. KNA DEN FERDIG PÅ EN BAKEMATTE. NÅR DEN ER KJEVLET FLAT,STIKK UT RUNDINGER. SMELT SJOKOLADE TIL DYPPING. DYPP ME...

KONFEKT TID, SNART MORSDAG og VALENTINSDAG!

MYK SJOKOLADE KONFEKT IDAG. HVITE SJOKOLADETRØFLER IDAG. PALET D'OR IMORGEN. SJOKOLADEKARAMELLER IMORGEN. GELE' KONFEKT PÅ TORSDAG. MASCARPONEKOPPER PÅ FREDAG. Det er jo snart både morsdag og...
Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 år, mor til 2 barn på 16 og 18 år og har elsket å lage kaker siden jeg var liten, når jeg var 7 år kunne jeg oppskriften på fyrstekake utenat og elsker fortsatt å lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglærer på restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv