hits

november 2011

DESSERTPROSJEKT FERDIG

Nr man ser disse bildene sammenlignet med den orginale s skjnner man jo hvor vanskelig der er lage en profesjonell dessert hjemme uten de rette hjelpemidlene som man har i et profft kjkken. ...

FROMASJEN I RINGENE

Her har jeg fylt i sitronfromasj laget fra bunnen av.

BUNNEN I RINGFORMEN

Her har jeg lagt i den lille streifen med bunn ferdig prikket og klar for sitronfromasjen inni.

PRIKKENE P BUNNEN

Litt av en utfordring dette, og jeg fr det ikke sli som p bildet- de m jo ha brukt en maskin til gjre dette s det blir s perfekt som det!

BUNNEN FERDIG STEKT

BUNNMASSEN PISKES

Her gr kjkkenmaskinen for fullt.

INGREDIENSER

Har begynt p utfordringen.

Dessert utfordringen min!

Dette er alts min store utfordring som jeg skal prve lage likest mulig... Jeg har begynt n og den strst utfordringen er f til de prikkene helt perfekt!, har prvd et utall ganger med sel...

En brylluppskake jeg har laget og designet selv.

Mrkt sjokoladetrekk

Profiteroles med melisdryss

Profiteroles pyntet

Gyllen Profiteroles

Profiteroles ferdig stekt

Profiteroles sprytet p bakepapir

PROFITEROLES OPPSKRIFT:

! 1/4 dl. vann 60 g. usaltet smr 1/4 ts. salt 80 g. hvetemel 100 g. egg Kok opp vann, smr og salt til smret har smeltet. Rr inn hvetemel mens det koker, og rr til deigen slipper kjelekan...

dagens prosjekt: PROFITEROLES

Etter at bde store og sm har vrt syke gjennom helga...og ikke helt iform idag heller,s skal jeg prve bake noe smbakst idag. Det er ikke det enkleste, men er verdt vente p. Profiteroles...

Stort prosjekt p gang!

Jeg har kastet meg uti en sikkelig utfordring fra et mat blad der jeg kan vinne premier hvis min dessert blir fullkommen. Den skal se mest mulig lik ut som p den de har publisert, og den er laget...

Min andre hobby, brodering;)

Oppskrift sjokolade fondant

Til 6 stk. 100 g. smr 100 g. mrk sjokolade 2 store egg 1 ts. vaniljesukker 100 g. sukker 2 ss. hvetemel FREMGANGSMTE: Smelt smr og sjokolade over vannbad. Miks sammen egg, sukker, vani...

sjokoladefondant ferdig!

Jam de er kjempegode :)

Mrk sjokolade dag!

Viktig tenne lys i denne mrke rstiden, og lage noe s man kan nyte sitte inne med masse stearinlys. Denne himmelske sjokolade desserten er en nytelse for alle sansene... sjokoladefondant,m...

Jule Skillpaddekaker

Jule Skillpaddekaker

Jule Skillpaddekaker

Jule Skillpaddekaker

Jule Skillpaddekaker

Jule Skillpaddekaker

Min egen cupcake oppskrift

RREN: 250 g. smr 4 dl. sukker 4 store egg 1 ts. vanilje-essens 6 dl. hvetemel 2 1/2 ts. bakepulver 2 dl. melk SMRKREMEN: 250 g. smr uten salt og melk 2 ts. vanilje-essens 12-16 dl. m...

oppskrift iskremterte m skogsbr

Ca. 6 stk. ISKREM: 2 egg 1 eggeplomme 110 g. sukker 2 1/2 dl. flte fr fra 1 vaniljestang ca.1 dl. friske eller frosne skogsbr (tint) FREMGANGSMTE: Pisk egg, eggeplomme, vaniljefr og s...

oppskrift gulrotkakemuffins m glasur

12 stk.i store muffinsformer 200 g.smr,smeltet 2,5 dl. sukker 2 egg 5 dl. revet gulrot 3 dl. hvetemel 1 ts .natron 1 ts. bakepulver 1/2 ts. salt 2ts. kanel 1 ts. kardemomme 1 ts. malt i...

Oppskrift skillpaddekaker

Bunner: 4 egg 2,5 dl sukker 1,5 dl hvetemel 2 dl potetmel 1 ts bakepulver Fyll: 3 dl vaniljekrem ferdig 3 dl flte Fremgangsmte: Visp egg og sukker til eggedosis,vend inn alt det trre f...

Skillpaddekaker idag

Skillpaddekaker er en veldig lett og anvendelig kake og lage. Mange konditorier som lager dem, men de er ikke s vanlige p stlandet da, selvom de er kjempegode. Det er som sm sukkerbrd litt m...

artig gave ide`

gave til den som har alt :)

mini advents cupcakes

mini advents cupcakes

advents cupcakes m rosa frosting

advents cupcakes m grnn frosting

advents cupcake m hvit frosting

Advents cupcake ;)

ps! husk 1. advent er neste helg,s jeg er ikke s gal ;)

cupcake former i gull og slv

cupcake pynt

cupcake pynt

cupcake pynt

Cupcake pynt

Var i en hobby butikk igr som har alt mulig fra stoff, brodering,kunstmatriell og ting til baking, pynting...er som en unge i godtebutikken jeg da og fikk julestemning av alt det fine der s det...

iskremterten klar for kaffekos ;o)

topping p iskremterten

iskremen fryses

Her str iskremen klar til fryses,nr den er fryst s stikker jeg ut like stor runding som jeg anretter opp kjeksbunnen og pynter s med skogsbr p toppen.

kjeks/mandelbunnen ferdig stekt

Nr den er avkjlt skal jeg stikke ut sm runde bunner som jeg skal anrette iskremen p nr den har stivnet.

Ferdig brytebrd

brytebrd til heving

Klar for servering :o)

Kremet hvit sjokolademousse

Nydelige hvite Sarah Bernard fr trekking m mrk sjokolade

Hvite Sarah Bernard og hvit sjokolade mousse.

Jeg personlig er veldig svak for hvit sjokolade. Den er mye mer sensitiv jobbe med men resultatet blir en nydelig kremet konsistens. De hvite Sarah Bernardene skal trekkes med mrk sjokolade fo...

serveringsklare Sarah Bernard

Anrettet og klare for spises. God fornyelse;)

Sjokolade trekk

Her har jeg helt over mrk smeltet sjokolade p mine Sarah Bernard, og de drypper av seg.

Sarah Bernard krem

Kokte opp flte og Mrk sjokolade, jeg bruker halvparten mengde sjokolade i forhold til flten. S til 3 dl. flte brukte jeg 150 g. mrk sjokolade. Den ble avkjlt et par timer, s pisket jeg den...

Marsipanbunner til Sarah Bernard

Her har jeg blandet Odense bakemasse med eggehviter til passende konsistens, som er myk men ikke rennende.

Sjokolade dag ;)

I dag tar jeg en tur til Sverige og kjper endel kvalitets sjokolade som jeg skal lage gode kaker, konfektog desserter av. Viktig med god kvalitet p sjokoladen for f et bra resultat, mrk sjok...

lunsj tid;)

supergode brioche

dagens brioche rykende ferske

brioche m vaniljefyll og sukker/kanel og sm eplebiter

Jeg smakte noe lignende da jeg var i Frankrike for et par r siden i et lokalt patisserie, kjempegode :)

Briocher dagens baking til lunsj :)

Dette er et typisk fransk frokostbrd p lik linje med croissanter. De er jo ikke akuratt like sunne som norsk grovbrd;) men skal man ikke unne seg litt ekstra en gang i blant da?, s kan man g ...

dagens bakst er n klar til og spises av mine to barn som kommer hjem fra skolen:)

med rosa sukkerpynt

anrettet p fat

ferdig pyntet m marengstopping

fylt med lemoncurd

klare til ta ut av ovnen

rren er i formene

eggene blir blandet i rren

kjkkenmaskinen er igang

dagens bakst pasjonscupcakes m lemoncurd

Dagens bakeml: pasjonscupcakes m lemoncurd inni

Gleder meg for jeg elsker smaken av pasjonsfrukten og den litt syrlige lemoncurden inni... Toppet med nydelig fluffy marengs som prikken over i en;) nsker alle en flott dag :o)

montering av pasjonsmousse kaken

Jeg har brukt to strrelser p mine ringer. Den minste bruker jeg til stikke ut mandelbunnen,s la jeg mandelbunnen p et serveringsbrett. Du kan ogs bruke tallerken osv. S tok jeg en ring s...

oppskrift pasjonsfruktkake

Moussen: 3 gelantinplater 1/2 dl. pasjonsfruktjuice 250 g. kremost naturell 150 g. sukker 1/2 dl. appelsinjuice 3 dl. kremflte Bltlegg gelantinen i kaldt vann i 5 min. Del pasjonsfruktene...

oopskrift til pasjonsfruktmousse kake

Mandelbunn: 90g. mandler 30g. hvetemel 100g. melis 150g. eggehvite 50g.sukker Forvarm ovnen til 180 gr. Mal mandler og hvetemel i en foodprosessor, bland dette mandelmelet med melisen. Pisk...

pasjonsfruktmousse kake m mandelbunn

cupcakes p fat :)

mini cupcake m bl glasur

mini cupcake m rosa glasur

cupcakes ;)

Sitter med en varm kopp te n og smaker p dagens ferske cupcakes;) Laget bde mini og vanlig strrelse,de er jo bare en munnfull ogjeg har like god samvittighet, nyt livet og det det har by p :)

enkel kvikklunsjpanne

frukt pavlova

barbie i sommerkjole

barbie i sommerkjole

barbie i sommerkjole

bringebrpai

tertefin moussekake

skillpaddekaker til halloween

sjokoladecupcakes m sukkerpasta sommerfugler

sm fromasjkaker m mandelbunn

frukt topping

pasjons pavlova kake

marsipankake trekt m sukkerpasta

sommerblomst cupcake

marshmellow cupcakes

Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 r, mor til 2 barn p 16 og 18 r og har elsket lage kaker siden jeg var liten, nr jeg var 7 r kunne jeg oppskriften p fyrstekake utenat og elsker fortsatt lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglrer p restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv