hits

Små bakst

Middagsmuffins med kalkunbacon!

Middagsmuffins til fredagskosen: Hei og god helg alle sammen! Disse muffinsene ble til fordi jeg ville lage et godt og sunt alternativ til fredags- tacoen som mine barn forventer hver fredag. Nå...

Shortbread Cookies med Sitron!

Shortbread Cookies med Sitron! Disse kjeks-kakene er klassisk tilbehør til te i mange land, disse er inspirert av Italia og Deres gode og friske sitroner. De er enkle og raske å lage, og hol...

Matcha te-kaker m/ Bringebær og Sjokolade!

Matcha te-kaker m/ Bringebær og Sjokolade: Jeg simpelthen elsker matcha te, og det er en fin ingrediens å bruke i baking også. Denne oppskriften har jeg utviklet og testet ut selv, og den smaker ...

Sjokolade Mazarinterter m/ Bringebær!

Sjokolade Mazarinterter m/ Bringebær og Bringebær Glasur! Her får sjokolade elskere virkelig sin dose med sjokolade :) Nydelig sjokolade tertedeig som base, mazarinfyll med sjokolade og brin...

Marengs snurrer og topper!

Marengs snurrer og topper ! Disse marengsene er inspirert av de fantastiske jentene fra  "Meringuegirls", de heter meringuegirls på Instagram og der kan dere følge deres søte reise. Hvis dere...

Rose Marengs!

Nydelige Rose Marengs! Disse marengsene lagde jeg første gang til Valentinesday. De er nydelige både på smak og konsistens, og fargen du velger er helt valgfri selvsagt. Det finnes jo så mange n...

Matcha Latte & Matcha Financiers !

Matcha Latte & Matcha Financiers: Her får du oppskriften på en nydelig Matcha Latte med hvit sjokolade og en liten lett Financier med Matcha smak. Matcha Latte oppskriften rekker til 2 store kopp...

Financier, en fransk spiselig "Gullbarre"!

Financiers: Hei, og god mandag :) Disse kakene ble laget første gang av en baker i finansdistriktet i Paris, de er navngitt etter det og det opprinnelige utseende var formen til en gullbarre. Nå...

COOKIES NOK EN GANG!

HAR BLANDET FORSKJELLIGE FARGER I GLASUREN. HERLIG ISKREM. EN CUPCAKE MED LYS. TE SERVISE I TO FARGER. SØT PUSEKATT. EN HUND MED BEINET SITT. DET ER SÅ MORRO Å LAGE SLIKE,KAN STÅ HELE DAGEN J...

FYLL TIL WHOOPIES!

INGREDIENSER TIL SALT SJOKOLADEFYLL. KOK OPP FLØTE OG SIRUP. SMELT SJOKOLADEN I DEN VARME FLØTEN. RØR INN SALTET. SETT FYLLET TIL AVKJØLING. OPPSKRIFT: 1 DL MATFLØTE 1 SS SIRUP 125 G MØRK S...

Whoppies!

VANILJE WHOPPIES MED KANELFYLL. SJOKOLADE WHOOPIES MED SALT SJOKOLADEFYLL. INGREDIENSENE TIL WHOOPIES. RØR SMØR, SOLSIKKEOLJE OG SUKKER LETT OG LUFTIG, SAMME TIL BEGGE WHOOPIES. SLIK...

NOEN AV MINE COOKIES ER KLARE...OG OPPSKRIFT SELVSAGT:

SMØR OG SUKKER KJØRES HVITT. VISP SAMMEN EGG OG VANILJEESSENS. KJØR EGGET INN I RØREN. SIKT INN MELET OG KJØR TIL EN JEVN OG FIN DEIG. KNA DEN SAMMEN. PAKK I PLASTFOLIE OG LA HVILE I ET PAR TI...

Melting Moments!

INGREDIENSER TIL SMÅ KAKENE. RØR SMØR OG MELIS LETT OG LUFTIG. BLAND INN VANILJEESSENSEN. SIKT SAMMEN MEL OG MAIZENA I EN BOLLE. KJØR MELET GODT INN I RØREN. TIL DU FÅR EN JEVN, MYK ...

Mandelkaker med Sitron, Marengs og Lime!

INGREDIENSER TIL KAKENE. MAL MANDLENE. TIL GROVT MANDELMEL. HA SMØR OG SUKKER I MASKINEN. KJØR DET HVITT OG LUFTIG. KJØR INN MANDLENE OG EGG. RASP SITRONSKALL. KJØR DET INN SAM...

PÅSKEHAREN ER HER MED GODTERI!

HVIT SJOKOLADE TIL SMELTING. MELKESJOKOLADE TIL SMELTING. JEG LAGET 10 SMÅ EGG PÅ 10 G.,OG 20 PÅ 20 G. DET BLIR 1/2 KG. MARSIPAN. DYPPER DE SMÅ OG HAR PÅ STRØ. OG DYPPER DE STORE OG HAR PÅ STR...

SJOKOLADEMUFFINS FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSENE TIL MUFFINSENE. SMØR OG SUKKER I EN BOLLE OG ALT DET TØRRE I DEN ANDRE, OG MELKEN KLAR. PISK SMØR OG SUKKER LUFTIG. PISK INN ETT EGG OM GANGEN,OG HA I MINTDRÅPENE. BLAND INN DET ...

Småterter med Sjokoladekrem og Sitron!

DET KREVER LITT INNSATS Å FÅ TIL DISSE SMÅ KUNSTVERKENE. INGREDIENSENE,GANSKE MANGE EGG JA. ALT DET TØRRE TIL TERTEBUNNENE,KJØR SAMMEN OG HA I  EGGEPLOMMENE OG VANNET. KNA SAMMEN DEI...

SLIK BLE SMÅTERTENE MED SJOKOLADE OG SITRON!

JEG HAR HOLDT PÅ I 4 TIMER MED DISSE NÅ SÅ LEGGER UT ET BILDE SLIK AT DERE FÅR SE:) MÅ JO FEIRE LITT PÅ DAGEN MIN OG,SÅ LEGGER UT OPPSKRIFT OG FREMGANGSMÅTE IMORGEN:) RESTEN AV DAGEN ER MIN OG ...

PÅ MIN DAG;) SMÅTERTER MED SJOKOLADE OG SITRON :)

ELSKER SLIKE SMÅ TERTER,OG HVA KAN VEL VÆRE BEDRE ENN EN KOMBINASJON AV MØRK SJOKOLADE OG FRISK SITRON SAMMEN. HIMMELSK SPØR DU MEG!, OG SELVSAGT FORDI JEG FORTJENER DET! :)

SJOKOLADE AMARETTIER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

DAGENS INGREDIENSER. LEGG MANDLENE I KOKENDE VANN. TA AV SKALLET. LEGG DE PÅ EN STEKEPLATE MED PAPIR. RYST DE I OVNEN I 10-12 MIN. MELIS OG KAKAO I EN SKÅL. MAL MANDLER OG SUKKER I EN HURTIGH...

FANTASTISK GODE SJOKOLADE AMARETTIER IDAG:

SKAL PRØVE MEG PÅ DISSE IDAG FRA BAKEBOKEN,DET ER FANTASTISK GODE SMÅKAKER SOM MAN KAN OPPBEVARE PÅ ET GLASS ELLER EN TETT BOKS I ROMTEMPERATUR. DA HAR MAN NOE Å BY GJESTER SOM KOMMER OVERRASKE...

MINI MUFFINS M BRINGEBÆR GANACHE FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSER TIL MINI MUFFINSENE,MÅTTE TA MED DAMEN TIL LØVEN IDAG FOR Å VISE;) GJØR KLAR MINI MUFFINS FORMER I ET BRETT OM DU HAR. SMØR OG SUKKER I EN BOLLE. PISK DET HVITT OG LUFTIG. PISK IN...

SØTE MINI MUFFINS MED BRINGEBÆR GANACHE IDAG og CHEESECAKE M PASJONSFRUKT IMORGEN:

EN PERFEKT MUNNFULL STAPPFULL AV SMAK OG NYDELIG KREMET GANACHE MED BRINGEBÆR PÅ TOPPEN. HVA MER KAN MAN ØNSKE SEG... DET MÅ I TILFELLE VÆRE DENNE FRISKE OG HERLIGE OSTE- KAKEN SOM SMELTER PÅ T...

SJOKOLADEMUFFINS M LEMON CURD OG ITALIENSK MARENGS,FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSENE,SJEKK MIN SØTE SALTBØSSE;) SMØR OG SUKKER RØRES HVITT. KJØR I EGGENE ETT OM GANGEN. BLAND I ALT DET TØRRE OG KJØR DET JEVNT. SPRØYT I MUFFINSFORMER SOM STÅR I ET BRETT. FERDIG ST...

MØRKT OG SYNDIG IDAG, SJOKOLADEMUFFINS M/ LEMON CURD OG ITALIENSK MARENGS:

ETTER ALT DETTE ROSA SUKKERSØTE SÅ BLIR DET NOE MØRKT OG SYNDIG IDAG,SJOKOLADE MUFFINS AV MØRK SJOKOLADE MED HERLIG FYLL OG TOPPING. HERLIG OG SYNDIG GODE, GLEDER MEG SIKKELIG TIL Å SMAKE. MYE ...

IDAG BLIR DET APPELSIN/MANDELTOPPER OG DYPPING AV CAKE POPS.

I DAG BLIR DET NOEN SØTE OG GODE APPELSIN / MANDELKONFEKT SOM ER KJEMPEGODE,JEG LAGER DE AV MØRK SJOKOLADE . JEG ER SPENT PÅ DYPPINGEN AV CAKE POPSENE FOR DET HAR JEG ALDRI GJORT FØR,SÅ ANER IKK...

MINE MINI MARSIPAN KAKER ER KLARE!!!

SLIK BLE DET FERDIGE RESULTATET. MEN VEIEN DIT SKAL JEG VISE NÅ: STIKK UT RUNDINGER MED EN UTSTIKKER,AV EN RULLADEBUNN. JEG BRUKTE DEN OPPSKRIFTEN JEG HAR LAGT UT PÅ SIDEN MIN TIDLIGERE HER. S...

IDAG BLIR DET EN NYDELIG MINI MARSIPANKAKE TIL VALENTINE ELLER MORSDAG:

JEG HAR IKKE NOE BILDE AV DEN ENNÅ,FOR DET ER EN IDE' I HODET MITT. DET BLIR TO FORSKJELLIGE EN MED BRINGEBÆR FYLL OG EN MED SJOKOLADE OG BANAN INNI. DEN SKAL PYNTES MED ENHÅNDLAGET ROSE PÅ TOPP...

MINI FESTKAKE FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

INGREDIENSER TIL MINI FESTKAKENE. SMØR OG MELIS SKAL RØRES HVITT. RØR INN EGG OG HVETEMEL. DEIGEN ER FERDIG. PAKK DEN I PLAST OG LA DEN HVILE 1 TIME I KJØLESKAP. KNA DEN VARM OG KJEVLE DEN TIL...

MINI FESTKAKE IDAG, SOM PASSER BÅDE TIL VALENTINE,MORSDAG OG I BRYLLUP:

EN FESTKAKE TRENGER ABSOLUTT IKKE Å VÆRE STOR! DISSE PASSER SOM EN NYDELIG LITEN OPPMERKSOMHET TIL DIN KJÆRE, DIN MOR ELLER TIL DITT BRYLUPP. DA KAN DE SERVERES ETTER BRYLUPPS-MIDDAGEN, SOM ET ...

MARENGSPINNER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

STIVPISK EGGEHVITER OG SUKKER. SIKT I MELIS IG KAKAO. SPRØYT UT TIL TYNNE LENGDER PÅ BAKEPLATE M PAPIR. PINNER KLARE TIL... ...SERVERING. OPPSKRIFT: 60 g eggehvite 30 g sukker 30 g melis 1...

TUILES & HIPPENKJEKS FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFTER:

DAGENS INGREDIENSER: EN RØRE SOM ERNATURELL OG EN MED KAKAO. DET LØNNER SEG Å HA NOEN NATURELL PÅ PLATEN SÅ MAN SER NÅR DE ER FERDIGE. DISSE ER FERIG STEKT OG KLARE TIL Å FORMES. MAN KAN FOR...

SISTE DAG M/GARNITYR: MARENGSPINNER,TUILES OG HIPPENKJEKS:

MAKRONPINNER TUILES M KAKAO TUILES KARAMELL HIPPENKJEKS M/KAKAO HIPPENKJEKS NATURELL Disse forskjellige garnityrene er så fine at jeg måtte ta de med her. De kan brukes som tilbehør til iser,...

SJOKOLADEDELICE FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

DAGENS INGREDIENSER. SMØR FORMENE. STRØ I MELIS SÅ DE SLIPPER FORMENE. DEL SJOKOLADEN I BITER. SMELT SMØRET OG LA SJOKOLADEN SMELTE I DET. GJØR KLAR EGGEHVITER /SUKKER OG EGGEPLOMMER/ MELIS TI...

VANNBAKELS STENGER FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

Kok opp vann, smør og salt. Ha mel og egg klart. Rør inn hvetemelet og ryst massen godt på varm plate,og sett til side. Rør inn eggene et om gangen og rør godt. Sprøyt ut stenger på bakepapir o...

GARNITYR: IDAG VANNBAKELS STENGER OG SJOKOLADEDELICE:

VANNBAKELS STENGER: Disse kan serveres til dessertsupper,kremer og iser-og de kan fryses. De er et perfekt tilbehør til søte retter. SJOKOLADEDELICE: Delice betyr saliggjørende glede på fransk,...

FINGERKJEKS FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

Eggeplommer og sukker i en bolle og eggehviter og sukker i en annen bolle. begge piskes luftige og eggehvitene helt stive. Vend de to masseneforsiktig sammen. Vei opp hvetemelet. Sikt det i, og...

IDAG, GARNITYR: FINGERKJEKS,CHILIBAKT ANANAS OG ANANASSKUM!

Lager Fingerkjeks først,som kan brukes som kakebunn,garnityr eller til mosse'er. Så blir det chilibakt ananas,som er et perfekt følge til is,parfaiter og mørke sjok.desserter... ...og Ananas skum...

SJOKOLADEMAKRONER GAVE IDE'ER OG OPPSKRIFT:

Ferdig stekt på plata. Akuratt slik de skal være. På fat. Makron stabel. Gave ide' til den som har alt. Smakfull vertinne gave. Celofan,sløyfer og gaveposer kjøpt på Nille :) OPPSKRIFT: 3 e...

KAKETILBEHØR / GARNITYR:

FINGERKJEKS MARENGSPINNER SJOKOLADEMAKRONER PÅ NEMI KAKEN KARAMELLKJEKS / TUILES CHILIBAKT ANANAS ANANASSKUM M VANILJE SJOKOLADEDELICE VANNBAKELSSTENGER Garnityr blir brukt som pynt, for å ...

PUNSJSTENGER OG BOLLER:

250 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladekake)og andre tørre kaker 1,5 dl melis 2 ss bringebærsyltetøy 2 ss kakaopulver 1 ts vaniljesukker 1 ts romessens eller ekte rom 2 ss krokan ...

OPPSKRIFT VANILJEMARENGS:

Ca.20 stk. 3 eggehviter 1dl.sukker 1/2 ts. ekte vaniljesukker 1dl.melis Sett ovnen på 100 gr. -pisk eggehviter, vaniljesukkeretog halvparten av sukkeret sammen til skum,tilsett resten av sukk...

PROFITEROLES OPPSKRIFT:

! 1/4 dl. vann 60 g. usaltet smør 1/4 ts. salt 80 g. hvetemel 100 g. egg Kok opp vann, smør og salt til smøret har smeltet. Rør inn hvetemel mens det koker, og rør til deigen slipper kjelekan...

Oppskrift sjokolade fondant

Til 6 stk. 100 g. smør 100 g. mørk sjokolade 2 store egg 1 ts. vaniljesukker 100 g. sukker 2 ss. hvetemel FREMGANGSMÅTE: Smelt smør og sjokolade over vannbad. Miks sammen egg, sukker, vani...

sjokoladefondant ferdig!

Jam de er kjempegode :)

oppskrift gulrotkakemuffins m glasur

12 stk.i store muffinsformer 200 g.smør,smeltet 2,5 dl. sukker 2 egg 5 dl. revet gulrot 3 dl. hvetemel 1 ts .natron 1 ts. bakepulver 1/2 ts. salt 2ts. kanel 1 ts. kardemomme 1 ts. malt i...

Oppskrift skillpaddekaker

Bunner: 4 egg 2,5 dl sukker 1,5 dl hvetemel 2 dl potetmel 1 ts bakepulver Fyll: 3 dl vaniljekrem ferdig 3 dl fløte Fremgangsmåte: Visp egg og sukker til eggedosis,vend inn alt det tørre f...

Skillpaddekaker idag

Skillpaddekaker er en veldig lett og anvendelig kake og lage. Mange konditorier som lager dem, men de er ikke så vanlige på Østlandet da, selvom de er kjempegode. Det er som små sukkerbrød litt m...

Klar for servering :o)

Hvite Sarah Bernard og hvit sjokolade mousse.

Jeg personlig er veldig svak for hvit sjokolade. Den er mye mer sensitiv å jobbe med men resultatet blir en nydelig kremet konsistens. De hvite Sarah Bernardene skal trekkes med mørk sjokolade fo...

serveringsklare Sarah Bernard

Anrettet og klare for å spises. God fornøyelse;)

Sjokolade trekk

Her har jeg helt over mørk smeltet sjokolade på mine Sarah Bernard, og de drypper av seg.

Sarah Bernard krem

Kokte opp fløte og Mørk sjokolade, jeg bruker halvparten mengde sjokolade i forhold til fløten. Så til 3 dl. fløte brukte jeg 150 g. mørk sjokolade. Den ble avkjølt et par timer, så pisket jeg den...

Marsipanbunner til Sarah Bernard

Her har jeg blandet Odense bakemasse med eggehviter til passende konsistens, som er myk men ikke rennende.

bringebærpai

skillpaddekaker til halloween

sarah bernard m hvit sjokolade inni

medaljong i mørdeig dyppet i glasur /sjokolade

skillpaddekaker med vaniljekrem

Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 år, mor til 2 barn på 15 1/2 og 18 år og har elsket å lage kaker siden jeg var liten, når jeg var 7 år kunne jeg oppskriften på fyrstekake utenat og elsker fortsatt å lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglærer på restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv