hits

Valentines day

SISTE SJANS TIL Å LAGE NOE SØTT TIL VALENTINE:

IDAG ER DET VALENTINE OG SISTE SJANS TIL Å LAGE NOE SØTT FRA HJERTET. JEG SKAL BLANT ANNET BRUKE DISSE FORMENE IDAG TIL Å LAGE NOE SOM SMELTER HJERTENE. GLEDER MEG SIKKELIG :o)

GAVE IDE'

SLIK KAN MAN GI BORT TIL VALENTINE TIL EN VENN ELLER TIL SIN KJÆRE...OPPI HER SKJULER DET SEG MYE GODT OG HJEMMELAGET SELVSAGT :o)

VALENTINES VRI PÅ MINI KAKENE ;o)

DET ER IKKE ALLTID SÅ MYE SOM SKAL TIL FOR Å FÅ TIL DET LILLE EKSTRA, FOR Å SMELTE ET HJERTE ;)

VALENTINES DAY CUPCAKES FREMGANGSMÅTE OG OPPSKRIFT:

MARENGSTOPPINGEN ER KLAR,JEG TAR AV HALVPARTEN TIL FARGING. JEG BRUKER EN NØYTRAL TANNPIRKER TIL INNFARGING. HER ER DEN MARMORERT ROSA OG KLAR. DE ER SÅ SØTE AT DE ERTIL Å SPISE OPP,SOM MAN SIER...

ALLE HJERTERS DAG I MITT HJERTE OG MINE KAKER ;o)

SKAL LAGE DISSE CUPCAKESENE IDAG. OG BEGYNNE PÅ DISSE SØTE CAKE POPSENE. JEG SKAL LAGE DE HALVEIS,OG DYPPE OG PYNTE DE SENERE DENNE UKA. LITT HJERTEPYNT MÅ TIL. ROSA STRØSSEL. ROSA FARGE. DA ...
Myloveforcakes

Myloveforcakes

42, Fredrikstad

Jeg er 42 år, mor til 2 barn på 16 og 18 år og har elsket å lage kaker siden jeg var liten, når jeg var 7 år kunne jeg oppskriften på fyrstekake utenat og elsker fortsatt å lage og pynte alle typer kaker og desserter:) Jeg er utdannet konditor og har bachelor som yrkesfaglærer på restaurant og matfaglinjen.

Kategorier

Arkiv